keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Pääsiäishauskaa ja kevään ''hiivi katsomaan''!

Hei kaikki! Tervetuloa tämän viikon päivitykseen joka on pakattu täyteen Pääsiäiseen liittyviä hauskoja asioita ja vilkaisuja ''kulissien taakse'' koska meillä on koko joukko ihanuuksia mitä laitamme kauppoihin sinua varten tulevina kuukausina!

Pääsiäinen saapuu Jorvikiin!
Kevät on täällä! Päivät ovat valoisempia, ruoho on vihreämpää, ja on tietysti aika koota herkut kasaan ja juhlia Pääsiäistä! Siellä on kourallinen saarien asukkaita kaikkialla Jorvikissa jotka tarvitsevat sinun apuasi löytääkseen piilotetut pääsiäismunat sekä salainen yllätys munienmetsästyksessä joka on ikiomasi! Saadaksesi munienmetsästys tehtävän sinun täytyy saada valmiiksi tehtävä jossa autat palauttamaan Thomas Moorlandin dokumentit ''naamioidulta ratsastajalta''.

Time for the Easter fun to begin in Jorvik!
Pääsiäisen hauskuus alkaa Jorvikissa!

Aprillipäivän yllätys!
Kuten edellisinäkin vuosina, voit muuttaa aloitushevosesi hassun väriseksi vierailemalla Pääsiäispupun luona vain keskiviikon ajan! Kerro ystävillesi tämä superhauska temppu, vain yhden päivän aikana!

Jorvikin pääsiäiskaupat
Pääsiäinen-teemalla vaatteet ja herkut ovat käytettävissä auttaakseen sinua juhlimaan pääsiäistä PopUp-kaupoissa kaikkialla saarella!

Energiansäästötoimenpiteet
Säästääksemme rahaa ja antaaksemme paremman pelikokemuksen kaikille, StarStable on päättänyt toteuttaa kourallisen uusia energiansäästötoimenpiteitä pelissä. Kun kirjaudut sisälle peliin tänään, saat paljon enemmän lisäinformaatiota mitä olemme suunnitelleet energian säästämiseksi. Suunnitelmamme vähentää myös pelin valaistusta kustannusten vähentämiseksi.

StarStablen pääsiäislahjakauppa
Kaikki uskomattomat tarjoukset pääsiäiskaupassa ovat nyt enää vain rajoitetun ajan, ja se tulee päättymään 6. päivä huhtikuuta. Älä unohda kääntää päätäsi ja katsoa läpi erikoistarjouksiamme Star Coinsseista (Tähtikolikoista) ja Star Ridereista (Tähtiratsastajista) ennen kuin on liian myöhäistä!

KEVÄÄN ''HIIVI KATSOMAAN''!

Vaikka tekniset tiimimme työskentelevät kellon ympäri vakauttaakseen ja vahvistaakseen peliä, pelimme suunnittelijat ja kehittäjät ovat tulossa hulluiksi mahtavien juttujen kanssa joita on tonneittain ja jotka julkaistaan lähikuukausina. Ajattelimme että olette ansainneet pienen vilkaisun siitä mitä on tulossa tulevina kuukausina...

Upouusi hevonen, Upouudet animaatiot!
Pian on tulossa uusi kaunis American Quarter Hevonen!  Ei vain upouusi hevosrotu, myös upouudet animaatiot missä voit nähdä kun hevonen höristää korviaan tai reagoi liikkeisiisi, sekä kun se kumartuu näykkimään ruohoa tai heinää kuin levossa. Me olemme jo rakastuneet tähän komeaan klassiseen amerikkalaiseen hevoseen, emmekä jaksa odottaa että olet samaa mieltä! Katso tämä video missä näytämme nämä uudet lisäykset StarStable-perheeseen:
Upouusi hevonen, upouudet animaatiot!


Uudet animaatiot sopivat vain Amerikan Quarter hevoselle tällä hetkellä.

Ulkonäkömuutos
Rakastamme sitä kun kuulemme mitä kaikkea sinun rakastamaasi peliin voisi lisätä, ja pala palalta, me yritämme lisätä niin monta ideaa kuin vain voimme. Joskus siinä menee hetki kehittäessämme ideoita ja ehdotuksia todeksi mitä voisit nähdä pelissä, mutta nyt mielestämme meillä on teille jotain mistä voit olla todella iloinen!

StarStableen on tulossa pian kyky jolla voit palata alkuun ja muuttaa koko joukon yksityiskohtia hahmosi ulkonäössä! Aina hiusten väristä ja kasvojen muodosta silmien väriin, ja kaikkea siltä väliltä, voit muokata maksamalla siitä hieman Star Coinsseja (Tähtikolikoita)! Sinun hahmosi, sinun valintasi!


 Ei enempää kynsivirheitä!
Satumainen manikyyriominaisuus on tulossa pian StarStableen! Upouusi tie pitääksesi huolta kynsistäsi ja hallita tyyliäsi! Lisää infoa tulossa pian...

Moorlandin muodonmuutos!
Rakennustelineet ovat ympäröineet Moorlandin talleja jo lähes ikuisuuden. Hyvä uutinen on, että se on pian kunnostustöiden alla! Päätimme, että oli aika raikastaa grafiikkaa ja lisätä vielä enemmän kauniita yksityiskohtia paikkaan, josta kaikki alkaa. Katsokaa, miltä se tulee näyttämään, kun kaikki on valmista!
Moorland's getting a facelift!
Moorland's getting a facelift!
Moorland's getting a facelift!
Moorland's getting a facelift!
Moorland saa ''kasvojenkohotuksen''!

Niin iso kourallinen paljastuksia, toivomme että siellä on paljon tavaraa josta pidät StarStablessa pian!


Hyvää viikkoa!
StarStable tiimiltä:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti