torstai 26. maaliskuuta 2015

Noitia, kurpitsoja ja variksenpelättimiä, huhhuh!

Hei kaikki! Tervetuloa tämän viikon päivitykseen!

Uusi, Uusi Variksenpelätin
Jasperin variksenpelätin ei ole toiminut tarkalleen niin kuin piti, ja hän tarvitsee nyt yhden uuden sellaisen arvokasta kurpitsansuojelua varten. Syystä ja toisesta, sinun täytyy liittyä Pi-noidan luomiin käskyläisiin, ja sinun täytyy kerätä hänelle joitakin hyvin erityisiä, hyvin orgaanisia, ja hyvin reilun kaupankäynnin tavaroita ja ainesosia ja sinun täytyy auttaa häntä valmistaakseen hänen lumouksensa. Käänny Vanhan Jasperin puoleen ja miettikää miten voisitte aloittaa!

If you were a crow, you'd be scared. Admit it.
Jos olisit varis, olisit peloissasi. Myönnä se.

Saadaksesi tämän tehtävän, sinun on täytynyt tehdä päivittäisiin tehtäviin liittyvä Jasperin tehtävä valmiiksi, jossa tuot hänen pelättimensä takaisin, ja sinun on myös töytynyt auttaa Pi:tä sulkemaan portti Pandoriaan.

Muotiviikko? Hah, kaksi muotiviikkoa!
Kaikki satumaiset ja muodikkaat hauskuudet ovat Jorvik City Plazassa vielä toisenkin viikon! Katso läpi catwalkin show't ja Raptorin mahtavat lavanäytökset kun saat siihen tilaisuuden! Koska siellä on koko ylimääräisen viikon ajan muodikkaita metkuja, siellä on myös koko joukko uusia vaatteita jotka odottavat teitä hyllyillä ostarissa. Ota bussi ja tule katsomaan!

Hevosmarkkinat
Eddie ja Ferdinand ovat jääneet Hevosmarketteineen Silvergladeen ja ovat nyt valmiita. Ratsasta sinne ja sano hei!

Kynsilakka: korjattu
Viime viikon uutisissa ehdotimme että päivitystyön jälkeen meikkijärjestelmämme olisi valmis, kynsilakka ja sormettomat hanskat palaisivat, eikä sormet enää näyttäisi harmailta. Tämä informaatio oli valitettavasti väärää, ja me pahoittelemme sitä. Kynsilakka sormettomiin hanskoihin ei palaa ennen kuin päivitys on kokonaan valmis, ja sormet eivät näytä sillä aikaa normaaleilta.

Kiitos lukemisesta, nyt mene säikyttelemään variksia!
Rakkaudella StarStable tiimi x:ältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti