keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Kaikki katseet Moorlandiin!

Hei kaikki, ja tervetuloa tämän viikon päivitykseen, Moorland keskipisteenä!

Moorlandin Muodonmuutos
Muistatko muutama viikko sitten, kun me ilmoitimme että Moorland saa muodonmuutoksen? No tänään on se päivä kun se tapahtuu! Upouudet, virkeät ja päivitetyt grafiikat on tehty Moorlandiin, mukaan lukien tallit, Rouva Holdsworthin talo ja Conradin työpaikka.

Olemme muos korjailleet joidenkin hahmojen ilmettä ja muotoja! Toivomme että kun ratsastat ympäriinsä niin löydät kaikki muutokset joihin rakastut!
Brand new updates from around Moorland!
Upouudet päivitykset Moorlandiin!

Mrs Holdsworth's cute new house!
Rouva Holdsworthin söpö talo!

Uusi kauppa, uusia tavaroita!
Juhliaksemme suurta Moorlandin muodonmuutosta, olemme avanneet uuden kaupan: Moorlandin Hallitsijat! Paljon uusia tavaroita siellä on, mene ja katso varmasti kaikki!

Tehtäviä, tehtäviä, tehtäviä!
Vielä on mahdollista nauttia Steinin viime viikon minitehtävästä, jossa yrität etsiä hänen kadotetut avaimensa, nyt on tullut 2 uutta tehtävää jossa on paljon mahdollisuuksia tutkia uudenlainen Moorland!

Pysähdy! Varas!
Jotkin hämärät puuhat Moorlandissa tarkoittavat, että sinun ja Jennan täytyy saada asiasta kiinni ja jäljittää varas! Lähteäksesi mukaan rikollisuuden torjuntatoimintaan, sinun on täytynyt tehdä loppuun Jamesin tehtävä, jossa pääset alkuun ostoskeskuksessa, sekä tehtävä, jossa korjaat Poni radan.

Voit 'ehkä' auttaa...
May tarvitsee apuasi! Hänellä on paljon taitoa käsitellä myös luokkaantuneita hevosia, ja etsii nyt Lynxiä, serkkunsa superröyhkeää hevosta, joka tietysti haluaa paeta. Mene ja katso jos voisit auttaa häntä mitenkään, hän olisi varmasti kiitollinen jakaessaan stressiä!

Sinun on täytynyt tehdä loppuun samat tehtävät kuin mainitsimme varkaanetsintä tehtävässä.

'Moorlandin varas' ja 'Auta Mayta' tehtävät perustuvat Moorlandiin, ja ovat vain Star Ridereiden (Tähti Ratsastajien) tehtävissä.

May's cousin has raised a pretty cheeky handful in the form of Lynx!
Mayn serkku on herättänyt kourallisen melko röyhkeää tavaraa muodossa Lynx!

Hevosmarkkinat
Eddie ja Ferdinand ovat avanneet markkinansa Jorvikin Tallien Areenalle, joten ratsasta sinne ja sano hei!

Siispä joidenkin hienojen restaurointien ja upouusien tehtävien lisäksi siellä on paljon tutkittavaa tällä viikolla! Pidä hauskaa!

Haleja StarStable tiimi X:ltä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti