keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Muuta ulkonäköäsi uudella ulkonäönvaihto-ominaisuudella!

Hei kaikki, ja tervetuloa tämän viikon päivitykseen!


Upouusi työkalu!
Tämän viikon päivitys tarjoaa kaikille uuden ominaisuuden: kyky muokata ulkonäköä tyhjästä! Ulkonäön muutos, sinulla on nyt paljon enemmän kontrollia kuin koskaan muokataksesi 'itseäsi'.


Ulkonäönmuutostoiminto, voit maksaa sen Star Coinsseilla (Tähti Kolikoilla) saadaksesi tämän uuden ulkonäön, aivan kuin olisit luomassa ulkonäköäsi ensimmäistä kertaa!


Sinulla on samat asiat muokattavinasi kuin alussakin. Sinulla on mahdollisuus muuttaa alkeellista meikkiä, kasvojen muotoa, silmiä, hiustyyleja ja hiusten väriä. Jos haluat vain vaihtaa meikkiäsi, hiustyyliäsi, tai hiusten väriä, sinun tulee mennä johonkin kauneussalonkiin Jorvikissa. 


Mitään tavaroistasi, hevosistasi tai pelitilanteestasi ei katoa ulkonäön muutoksen yhteydessä, ja saat pitää kaikki muut asiat normaalina. 


Nykyinen meikkisi, hiusten värisi ja hiustyylisi eivät pysy samana muutoksen jälkeen. Jos peruutat muutoksen joka on käynnissä, voit palata siihen minkä näköinen olet nyt eikä se maksa mitään.


HUOMAATHAN: Tyyppisi nimi ei voi vaihtua tässä ominaisuudessa.


Muutos on saatavilla Kotitallistasi.

Voit kokeilla muutosta ensimmäisellä kerralla ilmaiseksi, veloituksetta! Älä unohda: muutoksesi ovat pysyvät, ja sinun täytyy seuraavalla kerralla maksaa käyttökerrasta jälleen, joten olethan aivan var,a tästä että haluatko tehdä yhtään muutoksia ilmaiseksi!
Time for a change?
Aika muuttua?

Uudet kisavaatteet!
Cool competitive clothing!
Upeat kisavaatteet!
Uusia kisavaatteita saatavilla tällä viikolla, auttaaksesi sinua näyttämään mahtavalta kisoissa ja radoissa! Urheilulliset desingit ja kilpailunumerot 1:stä 5:teen auttavat sinua ja kilpailu on todellista!
 

Steinin minitehtävä
Stein on hävittänyt avaimensa, ja tarvitsee apuasi löytääkseen sen. Hän on tavallisella paikallaan Jorvikin Talleilla, joten ratsasta sinne ja katso voitko auttaa häntä!

Saadaksesi tämän minitehtävän, sinun tulee olla valmistanut tehtävän jossa autat Jack Goldspuria äänestämään papereita valmiina vaaleihin.

Aika mennä katsomaan uudet muutosjutut, ja hauskaa viikkoa!

StarStable tiimi X:ltä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti