keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Fantastista väärennöstä ja satumaista muotia!

Hei kaikki, ja tervetuloa tämän viikon ehdottomasti satumaiseen päivitykseen!

Jorvikin muotiviikko
New York, Lontoo, Pariisi, Milano, Jorvik! Kaikilla maailman muotitietoisilla kaupungeilla on nyt oma muotiviikko, ja nyt supertyylikäs, erityinen tapahtuma tempaa mukaansa Jorvik City Plazassa!
Fashion Week has come to Jorvik!
Muotiviikko on tullut Jorvikiin!

Tietysti haluat jo mennä ja nähdä muotinäytökset, mutta vartioilla jotka ovat ovella, on toisia ideoita... Sinun tarvitsee tehdä tehtävät valmiiksi, ja jopa saada väärennetty henkilöllisyystodistus (ID) päästäksesi salaiseen muotimaailmaan, joka on salassa ovien takana upouudessa Messukeskuksessa! Avoinna muotiviikon ajan, voit tutustua tähän upouuteen tilaan niin kauan kuin haluat, ennenkuin ovet sulkeutuvat ja alkaa seuraava suuri tapahtuma!

Missä on Raptor?
No hän on tietysti myös Jorvikin muotiviikoilla! Takaisin yleisön pyynnöstä, hän tulee kikkailemaan ulos kaikki muotinäytökset ja hän tulee esittämään erityisen, uusimman (no, ainoan) kappaleensa ''Hey Yo''!

Hey, Raptor's back, yo!
Hei, Raptor on palannut, jou!




Muotipoliisi!
Muotipoliisilla on raskasta Jorvikin muotiviikolla, pitääkseen silmällä varkauksia liittyen muotiin, makuun ja tyyliin! Elegantisti pukeutuneet virkamiehet tarvitsevat apuasi ratkaisemaan vakavaa mysteeriä...

Don't get on the wrong side of the Fashion Police, darling...
Älä humahda väärälle polulle Muotipoliisin silmän alla, kulta...

Uusia vaatteita
Tietysti on tullut tonneittain uusia vaatteita Muotiviikon aikana! Mene katsomaan läpi kaikki se mitä on ostarilla!

Tobbe Larsson
Tämän viikon aikana sinulla on viimeinen mahdollisuus mennä ja painaa muistiisi kaiken infon ruotsalaiselta hevosexpertiltä Tobbe Larssonilta vierailemalla hänen luonaan Steven Farmin vieressä. Lupaamme että haluat säilyttää nämä faktat mielessäsi tulevaisuutta varten!

Halvempaa kuljetusta
Pudotimme matkustushinnan Jorvikissa halvemmaksi kuin koskaan! Aikaisemmin, se maksoi 100 Jorvik sillinkiä tai 5 Star Coinssia (tähtikolikkoa) käyttääksesi traileria, mutta tänään pudotimme hinnan 25 Jorvik sillinkiin tai 2 Star Coinssiin (tähtikolikkoon)! Hauskaa matkaa!

Silmät
Valitsitko sinisen silmien värin ja sitten sinulle tulikin harmaat silmät? No nyt me olemme korjanneet tämän ja sinun valitsema värisi on totaalisesti oikea!

Meikkipäivitys!
Muutama viikko tämän päiväisen päivityksen jälkeen, teemme hieman ''kulissien takana'' töitä, nähdäksemme kuinka meikkijärjestelmä toimii StarStablessa. Haluamme pitää sinut ajan tasalla tästä koska muutaman asiat voivat näyttää hieman oudoilta jonkin aikaa!

Kaikki mitä käytät käsissäsi, jotka eivät peitä sormiasi – vähän aikaa – eivät näytä sinulle kynsilakkaasi, jos sinulla edes on yhtään lakkaa, ja sormiin voi ilmestyä hieman harmaata väriä.

Tämä on vain väliaikaista, ja kun olemme tehneet kaikki meikkijärjestelmää koskevat päivitykset, kynsilakkasi ja normaalit sormet tulevat takaisin! Anteeksi siitä että ne ''poistuvat'' hetkeksi.
Jos tämä häiritsee sinua, suosittelemme vaihtamaan käsineet tai olla käyttämättä mitään väähään aikaan!

Meikin valintanäytössä kasvot voivat nyt näyttää harmailta: nyt voit varmistaa ja nähdä eroja että sopiiko meikki sinulle ennen kuin ostat sen!

Sinä Kysyt, Me Kuuntelemme!
Niin kuin varmasti tiedätkin, olemme yrittäneet vastata moniin sinun kysymyksiin ja yrittäneet korjata monia mahdollisia ongelmia juuri nyt, ja olemme todella kiitollisia kaikista sinun ilmoittamisista meidän erityiseen 'ongelmakysymys-ilmoittamis'sähköpostiosoitteeseen. Pidä meidät ajan tasalla! Luulemme että tulet pitämään tämän viikon korjauksesta:

SERVERIN VAIHTO!
Se on palannut! Voit nyt vaihtaa serveriä omasta tahdostasi, niinkuin ennen. Jos sinulla ei ole serverin asetuksia 'Move Server' - sivulla, se tarkoittaa että serverillä ei ole tilaa, tai alueellasi ei ole enempää servereitä. Jos näin on, Asiakastuki ei voi auttaa sinua vaihtamaan serveriä ja sinun pitää vain palata takaisin katsomaan josko paikkoja vapautuisi.

Ole kärsivällinen serverinvaihto-ominaisuuden kanssa; tämä päivitysversio on hyvin uusi, ja täällä on monta vaihtoehtoa miten sen voi tehdä, eli ongelmia sen kanssa muutaman päivän aikana voi ilmetä, joten muistakaa pysyä rauhallisena jos se ei toimi heti.

Pidä fantastinen, satumainen MUOTIVIIKKO!
sinun StarStable tiimi x:ältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti