keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Uuden ajan tyylejä ostarilla!

Hei kaikki!

Viimeviikkoisen giganttisen päivityksen jalkeen, kerroimme teille, että tämän viikon päivitys tulee olemaan hieman pienempi, mutta siellä on edelleen runsaasti innostavia asioita!

Uutta Muotia Nyt Kaupoista!
Toinen nipullinen upouusia vaatteita ovat hyllyillä ja odottavat teitä katsomaan ne läpi juuri nyt Jorvik City Plazassa! Nappaa bussikorttisi ja käänny kohti ostaria nähdäksesi tämän viikon uuden valikoiman vaatteita!

Brand new clothes!
Upouudet vaatteet!


 Salainen yllätys Tobbe Larssonilta!
Tobbe Larsson, fantastinen ruotsalaisten hevosten expertti, joka seisoo Steven Farmilla, valmiina antamaan teille muutamia hauskoja faktoja hänestä. Hän on aina valmiina antamaan neuvoja ja erityistä koulutusta sinulle ja sinun hevosellesi, mutta nyt hän on aikeissa kertoa teillä muutamia salaisuuksia, jotka haluatte ehdottomasti muistaa!

Emme voi paljastaa tätä enempää juuri nyt, mutta pysy kuulolla lisäinformaatiota varten!

Hevosmarkkinat
Eddie ja Ferdinand ovat perustamassa hevosmarkkinansa Fort Pintaan.

Tärkeä uutinen Google Chromesta
Uusimman päivityksen myötä Google Chrome ei enää tue StarStablea. Tämä tarkoittaa sitä, että te ette voi pelata StarStablea käyttämällä Google Chromea enää. Ei ole mitään, mitä StarStable voisi tehdä muuttaakseen tätä, mutta meillä on myös hieman hyviä uutisia... Toiset selaimet kuten Safari ja Firefox, antavat vieläkin teidän pelata StarStablea, plus meidän erityinen työpöytäversiomme ohjelmisto on nopea ja helppo ladata nettisivuiltamme! Tässä on YouTube video-oppituntimme, miten ladata se:

-Linkki katsoaksesi videon-


Juuri nyt, meidän työpöytäversiollamme on paljon ja paljon uusia käyttäjiä johtuen ongelmista Chromen kanssa, ja se ei pysty ohjaamaan todellakaan kaikkia peliin yhtäaikaa. Pysykää kärsivällisinä ja odottakaa rauhallisesti, me yritämme kovasti korjata sen jotta kaikki pääsisivät sisään peliin ja kirjautumaan sisään. Voit edelleen käyttää Chromen selainta käydäksesi nettisivuillamme, lukea viikottaiset uutisemme ja ostaa Star Coinsseja.

Kiitos kaikille ihanille pelaajille ja faneillemme kärsivällisyydestänne ja tuestanne kun me työskentelemme kovasti ratkaistaksemme tämän tilanteen.


Vaikka avajaisviikon jännitys alkaa jo haihtua, Jorvik City Plazassa on vielä paljon hauskoja juttuja, joten hyvää viikkoa!

StarStable tiimiltä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti