keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Aavemaiset touhut - alkaneet!

PÖÖ!
On Halloween Jorvikissa,ja jokainen on täynnä pelottavia henkiä!
Tervetuloa tämän viikon aavemaiseen päivitykseen!

Karkki tai Kepponen!
Halloween-kauppoja on avattu lähes jokaisessa Jorvikin kylässä, ja koko joukku kammottavia vaatteita, aavemaisia varusteita ja pelottavia kiitoksia, mielestämme se on enemmän herkkua kuin kepposta!

Halloween Jorvikissa!



Apua tarvitseva haamu!
Haamut ovat lennelleet ympärii Jorvikkia, ja sinun on pakko tietää milloin ne ovat lähellä, sillä ne eivät ole hiljaisia vaan pitävät kammottavaa melua. Nämä haamut ovat huikean kamalia saadakseen sinulta apua! Ratsasta Rouva Holdworthin luokse Moorlandiin ja puhu hänelle, jotta saisitte jonkinmoisen idean auttaakseen niitä. Kuka tietää? Haamut varmasti ovat iloisia kun sinä autat niitä niinkuin voit ja jättävät lahjan kiitokseksi sinulle!

Kurpitsojen keräys
Sisäänkäynnillä Silvergladen Linnaan, löydät Even, tytön joka - kaveeraa pelottavien haamumaisten aaveiden kanssa-  keksi super hauskan Halloween-pelin! Kerää kurpitsat sokkelosta ja varo pelottavia haamuja!

Tottelemattomat omenat
Halloween ei ole Halloween ilman kunnon vanhoja Tottelemattomia Omppuja! Jos voit purra kuin Vampyyri, voit napata omenan vesiämpäristä ja saada upean palkinnon. Ehkä jotain hevosellesi, kuka tietää!?


Hevosmarkkinat
Eddie ja Ferdinand ovat pakanneet Hevosmarkettinsa tavarat pois ja lähteneet Cape Westistä, Golden Hills Valleysta.

  Kaikki täällä Star Stable HQ:ussa, toivottavat sinulle aavemaista ja pirullista Halloween viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti